beauty-shoot-chanel

Устата – новата мода

Това е новият начин за носене на цвят на устните. От натоварен лак до целенасочено необработени покрития, няма нищо класическо в това червено.

Вземете го на ниво (и след това на друг) за почти пластична естетика. Гримьорката на Chanel Нини Нумела започва с доматеночервена основа, като Rouge Allure Laque в Invincible, £31. След това натрупайте подходяща течна формула. Оставете го да се утаи между всеки слой, за да можете да изградите солидно покритие с натоварена четка, без да нарушавате отразяващото покритие.

Легло от рози

beauty-shoot-chanel2

Изведете омбре устните на следващото ниво, като играете с контраст. Вдъхновете се от розово венчелистче – кадифено меко, жизнено чувствено – започвайки в центъра с аления тон, избледняващ до по-нежен нюанс.

Тук Нини изгражда смелия Chanel Rouge Allure Laque в Iconique, £31, в центъра на устните, попивайки, за да премахне всеки блясък. Тя го сдвоява с Rouge Allure Laque в Continuous – прасковен гол нюанс – около линията на устните, обединявайки двете в най-пълната част на устната. Размийте линията на устните, като изтриете с пръст за мек фокус.

Рисувана дама

beauty-shoot-chanel3

Канализирайте вътрешния си художник и направете устните си платно, като смесвате цветове и текстури. Дръжте финала толкова абстрактен, колкото се осмелявате и дори не си мислите за попиване.

Ключът тук е контрастът. Ninni използва Chanel Rouge Allure Laque Ultrawear Shine течен цвят на устните в Unlimited, Exigence и Continuous, £ 31 всеки, съпротивлявайки се на желанието да изглади видимите движения на четката, колкото и примамливо да е това.

Лилаво сърце

beauty-shoot-chanel4

Романтика се среща с гръндж в тази мрачна дупка на мерло. Дълбокият дамсонов сянка и несъвършеното нанасяне поддържат това сърцевидно петно ​​на устните здраво на хладната страна на сладура.

Ninni започва с меко хидратирани устни, след което попива в Chanel Rouge Coco Bloom в Blast, £ 31, от центъра навън. Използвайте пръстите си и след това четка за устни, за да добавите обемна форма, центрирана върху носа на Купидон. Дръжте финала матов и размазан.

Дръзка треска

beauty-shoot-chanel5

Възел към седемдесетте години, този ослепителен блясък, натоварен с мощност, е този, който ще отбележи за завръщането ви на дансинга.

Започнете с червило със сатенено покритие – опитайте Chanel Rouge Allure в Rouge Noble, £ 35 – след това го увеличете, като натиснете с блясък, преди да нанесете прозрачен гланц. Изхвърлянето на лайнера ще спре да изглежда твърде „направено“. Както ще вземете памучен пъпка, за да размажете краищата.

Линията на красотата

beauty-shoot-chanel6

Обърнете нещата отвътре, като направите основното събитие нежен нюанс на устните. Това е модерен подход към деветдесетте години, който добавя моментален обем за секунди.

За да не изглежда външността ви твърде клоунска, изберете цвят, който е с няколко нюанса по-силен от естествения ви тон на устните. Тук Нини е възприела естествената розовост в устните с Rouge Coco Bloom в Merveille, £ 31, и рисува върху по-дебела от обичайната линия, за да въздейства.

Back to Top