Трайна елос лазерна епилация

Технологията elos е първата и единствената в света, която представлява комбинация от енергии с цел ефикасно и безопасно премахване на нежеланото окосмяване за всякакъв тип и тон кожа и косъм. Резултатите от третиране с elos доказват че последното поколение на високотехнологични уреди за обезкосмяване, са най-ефективния и дълготраен начин за справяне с този естетичен проблем и същевременно осигурява красива и гладка кожа без странични ефекти.

Как действа Обезкосмяването с elos?
Унищожаването на косъма от корените става чрез прецизността на технологията elos, която действа чрез комбинация от би-полярна радио честота и светлинно-лазерна енергия.

Дали Обезкосмяването с elos е правилното решение за мен?
Независимо дали сте мъж или жена, вие можете да постигнете перманентно намаляване на окосмяването по цялото ви тяло. elos е единствената по рода си технология, която доказано премахва по-светлия косъм, независимо от типа и тона на вашата кожа, без да стимулира растежа, както при конкурентните и клинично доказано неефективни, светлинни процедури.

Какви резултати мога да очаквам от процедурите?

Кога да очаквам видими резултати от обезкосмяването с elos?
Намаляването на окосмяването в третираните с elos зони се увеличава с всяка една процедура. Незначителна част от космите биват премахнати по време на самата процедура, но основната разлика може да се наблюдава в срок от 1-2 седмици от деня на третиране. Броят на посещенията зависи от типа косъм и тона на кожата на всеки един пациент. И тук закономерността при светлинно-лазерните процедури е че колкото по-голяма е разликата между цвета и тона на кожата, толкова по-ефикасно и бързо се отстранява проблема или: колкото по-тъмен е косъма и съответно по-светла кожата, толкова по-бързо се стига до желаното обезкосмяване. Въпреки това, elos доказано влияе и върху светлите косми по тялото, но се очаква малко по-продължителен период на трериране.

Боли ли?
Охлаждането на повърхността на кожата по време на третирането й с elos осигурява допълнителна безопасност на процедурите за Обезкосмяване. Това охлаждане се осъществява автоматично от самият уред, но квалифицираният дерматолог също може да промени интензитета и силата на третиране спрямо индивидуалната реакция на кожата. Процедурата не изисква промени в ежедневието с оглед възстановяване. По-голямата част от пациентите въобще не нарушават нормалния ритъм на живот заради процедурите.

Трайно лазерно обезкосмяване
– Използвайки 810 nm диодна светлина и RF, лазерът се фокусира върху космите и унищожава фоликулите. Независеща от меланина, RF придава допълнително предимство, тъй като позволява третирането на по-светли косми и всякакви видове кожа, включително кожа с  тен.
– Постоянната повтаряща се стойност от 2 Hz и големи зони на третиране с размери 12 x 15 мм позволява да се обработват големи зони като гърбовете на мъжете и краката на жените.
– Процедурата с лазерът еМах:
– премахва космите завинаги
– позволява ви да се излагате на слънце до и след процедурата!!!!
– невероятно ефикасен дори при пациенти със светли косми
– процедурата е изключително бърза и безболезнена
– кожата ви става гладка и нeжна

Back to Top