Мезотерапия

Мезотерапията представлява серия от микроинжекции, които се инжектират в слоевете на кожата, произлизащи от ембрионалната мезодерма, откъдето произлиза и терминът мезотерапия. Реално инжектиранията се правят в епидермиса, дермата и хиподермата, което зависи от третирания проблем. Инжектират се различни коктейли от витамини, минерали, , аминокиселини, хиалуронова киселина и др.  Мезотерапията се прилага при третиране на целулит, локализирани мастни натрупвания, третиране на бръчки, подмладяване кожата на лицето, шията, деколтето, ръцетеи др.

Мезотерапия с колаген  GUNA MD – TISSUE

MD TISSUE е нов медицински препарат, разработен с цел да помогне на жените и мъжете да изглеждат по- млади като хидратира, тонизира, освежава, стяга кожата и намалява появата на бръчки и други признаци на нейното остаряване. Основният компонент на МD TISSUE  е колагенът, който ефективно поддържа и възстановява колагеновите фибри на матрикса на съединителната тъкан, като по този начин осигурява качествена колагенова решетка, която придава контур, стегнатост и тонус на кожата и е основата, върху която се надграждат всички останали структури. Препоръчва се осем седмичен курс като през първите две седмици се прилагат 2 ампули седмично, а следващите по едно третиране седмично.

Мезотерапия с  GUNA MD- MATRIX

MD MATRIX е предназначен да подпомогне намаляването на видимите признаци  на локални мастни натрупвания, целулит и изглаждане на портокаловата кожа. Основният компонент е колагенът, който ефективно поддържа и възстановява колагеновите фибри на матрикса на съединителната тъкан. MD MATRIX може да се използва самостоятелно в качеството на ефективно антицелулитно и антиадипозно лечение или като средство, поддържащо действието на други антицелулитни и антиадипозни продукти.

Back to Top