Elose new name is Aesthe

Радиочестотен лифтинг

Какво е ReFirme?

ReFirme е процедура за стягане кожата на лицето, изглаждане на бръчките на смеха и бръчките около очите.

Резултатът.....

По-млад, стегнат и тонизиран вид на кожата, без време за възстановяване.

Как действа?

Всяка клетка е „програмирана” да се дели определен брой пъти. След това умира. Радиочестотният ток премахва уморените и остарели колагенови влакна и така ускорява процеса по раждане на нови, по-млади клетки. А това видимо освежава лицето.Лифтингът може да се прави и през лятото, слънчевите лъчи не му влияят, след него могат да се правят всякакви „топли” процедури и сауна, няма ограничение във възрастта. С напредването на годините кожата ни се увеличава близо 2,5 пъти. Не разчитайте радиочестотният лифтинг да събере цялото излишно количество. Ако обаче навреме го включите в подмладяващите процедури и спазвате периодичността, процесът на отпускане може да се забави и човек да изглажда с 10 години по млад.      

 

Кога се вижда резултатът?

Резултатът е видим още след първата процедура. Няколко дни след процедурата кожата е по-гладка и по-свежа. Но това е само началото. Терапията е с отложен във времето положителен резултат по отношение на кожната регенерация.

След месец кожата сама започва да изработва колаген – изчезват малките бръчки около очите и по лицето, стават по-незабележими дълбоките и крупни мимически бръчки.

Необходим брой процедури....

Достатъчни са между 3 и 6 процедури с интервал от 1 месец и поддържаща терапия от 1 процедура на 6 месеца.

Стяга ръцете и корема

Радиочестотният лифтинг дава еластичност и стяга кожата не само на лицето, но и на корема, ръцете и навсякъде другаде, където тя е отпусната. Процедурата не топи и не влияе на подкожната мазнина.

 С този апарат се стяга и кожата от долната страна на ръцете, която е склонна да се отпуска и да виси. Много добър резултат дава след раждане. Когато жената свали излишните килограми и възстанови обичайното си тегло, обикновено около пъпа се събира излишна кожа, която сякаш е в повече. Тя се прибира и се стяга много добре с радиочестотния лифтинг. Ефект има и върху отпусната вътрешната страна на бедрата. 

Радиочестотният лифтинг по принцип може да се комбинира с всички процедури за подмладяване и разкрасяване. За максимален ефект след серията с 4 процедури може да се направи и мезотерапията, с която кожата да се подхрани в дълбочина с коктейл от витамини и да се хидратира обилно с хиалуронова киселина.   

Ботоксът опъва бръчките, като “учи” и държи мускулите, но не променя структурата на кожата. Затова е по-разумно преди да се сложи ботокс или филъри, да се започне с радиочестотен лифтинг. Той  работи като   “профилактика” на бръчките 


Fatal error: Call to undefined function get_pages() in /home/elosf5h4/public_html/index.php on line 132