ЗА НАС

Медико-козметичен център Елос  е място, където медицината и лукса се срещат в едно. Елос се намира в сърцето на София, в спокойната и тиха улица „Гургулят”, на 20м от магазина Маx Mara намиращ се на търговския булевард „Витоша“. Центърът разполага с най-новата лазерна техника, модерна козметична апаратура и ползва опитът на известни специалисти в областта на козметичната и естетичната дерматология. Д-р Биляна Мирчевска и Д-р Светлана Каваклиева знаят, че самото изражение на лицето на човек има значително влияние върху неговото психическо и физическо здраве и цялостна наслада от живота. Затова естетичните процедури  не са само суета, а по-скоро положителен избор за насърчаване на желанието на човек към самоусъвършенстване. Медицинските лечения са съчетани с опита на нашите дерматолози, козметици и физиотерапевти,  които могат да Ви предоставят най-добрите резултати фокусирани върху повишаване на естествената Ви красота, самочувствие и излъчване.

За всеки един от Вас  специалисти работещи при нас, ще изберат от предлаганите козметични и дерматологични  процедури, най-добрия естетичен план съобразен с вашите желания, необходимост  и нагласа.

Мисията на екипа е да се положат всички усилия, когато напускате нашият център да сте с възможно най-голямо доверие, както в нас така и в себе си.

ЕКИП

 Д-р Биляна Мирчевска

Д-р Биляна Мирчевска е родена през 1981г. в гр.Битола /Македония/.

Завършва МУ – София през 2006 година. Специализира “Дерматология и венерология” в Кожна клиника към “Александровска Болница”. Придобива специалност през  2010 г.

Ежегодно участва в национални и междунродни конгреси по Дерматолгия и Естетична Медицина.

Участва в обучения по мезотерапия, използване на химичен пилинг, прилагане на ботулинов токсин, поставяне на дермални филъри и Sculptra, терапии с лазери в естетичната дерматология.

Член е на Българското Дерматологично дружество.

Д-р Светлана Каваклиева

Завършва медицина в Медицински Университет, София през 2003 год. Придобива специалност по дерматология и венерология през 2008 год.

Работи като клиничен ординатор, а в последствие като докторант в Клиника по кожни и венерически болести, УМБАЛ „Александровска” до 2010 год.

Спечелен конкурс за финансиране на научен проект на тема “ Оперативно лечение на базоцелуларен карцином”.

Придобива дипломни курсове по дерматоскопия, криотерапия, естетични процедури – ботокс, филъри, химичен пилинг. Носител на стипендии за международни научни форуми. Автор на 22 публикации на български и английски език.

Член на Българското Дерматологично Дружество и Европейската Академия по Дерматология и Венерология.

Маргарита Недева – Естетист

Завършва тригодишен курс в Институт по професионална квалификация  „Делта“  в Солун, Гърция през 2008 год. със застъпени професионални умения по козметология и химия, анатомия и физиология на чонешкия организъм, психология и професионална етика, хроматология, диетология, естетика, грим и епилация.

Работила в салон за красота JUST FOR YOU  – Солун. Извършвала релаксиращи масажи, спа и козметични процедури.

Работила в VIP салон за красота NAIL BAR – София.

Георги Иванов – Физиотерапевт

Завършил е НСА – треньорски профил и профил физиотерапия и клинична психология и поведенческа психотерапия в Международния Славянски Университет в гр. Москва.

От 2001 год. – Работи като физиотерапет в БФС към националните отбори по футбол и към националния женски отбор по волейбол.

От 2010 год. – Работи като физотерапевт към националния отбор по бокс.

В Медико-Козметчен център Елос работи от 2010 год.

Back to Top